ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

OYUNLARIMIZ TEMALI RESİM YARIŞMASI

OSMANİYE BELEDİYESİ

3.GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI VE OYUNCAKLARI FESTİVALİ

“OYUNLARIMIZ” İSİMLİ RESİM YARIŞMASI

YARIŞMA KONUSU:

Günümüzde teknoloji ile birlikte çocukların oynadığı oyunları değiştirdi. Geçmişten günümüze bazı çocuk oyunlar değişti, bazıları kayboldu, bazılarını ise oynamaya devam ediyoruz. Bu yarışmaya katılmak isteyen çocuklarımızın evde, sokakta, okulda veya başka bir yerde oynadıkları oyunları veya daha önce hiç oynamayıp da bu yarışma sayesinde araştırarak öğrenecekleri oyunları, resimleri aracılığıyla bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz.

Çocuklarımızın hayatında oyun oynamanın nasıl bir yer tuttuğunu görebilmek için “OYUNLARIMIZ” temalı resim yarışmamıza tüm çocuklarımızı davet ediyoruz.

YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURULUŞ:

Osmaniye Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü

YARIŞMA KOŞULLARI:

A-Katılım:
Yarışmaya öğrenim görmekte olan tüm 1 ortaokul öğrencileri katılabilir. Öğrenciler yarışmamıza, en çok bir adet resimle katılabilir. Katılan ürünler, daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış olmalıdır.

B- Boyut ve Teknik:
Resimlerin tekniği serbesttir. Kullanılacak resim kâğıdının boyutu, kısa kenarı 35 cm uzun kenarı 50 cm şeklinde olmalıdır. Resimler, kenarlarında 5 cm çerçeve kalacak şekilde kartonlara (paspartu) yapıştırılmalıdır.

C- Ödül:

            1.’ye 300 TL değerinde Kırtasiye Malzemesi Hediye Çeki

            2.’ye 200 TL değerinde Kırtasiye Malzemesi Hediye Çeki
3.’ye 100 TL değerinde Kırtasiye Malzemesi Hediye Çeki

Mansiyon:100 TL değerinde Kırtasiye Malzemesi Hediye Çeki

İlk 10 dereceye giren yarışmacılara bir günlük Osmaniye Masal Park sınırsız kulanım bilekliği hediye edilecektir.

TESLİM:
Resimlerin son teslim tarihi 13 Nisan 2018 Cuma günü saat 17.00’dir. Teslimler Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne elden teslim edilecektir. Resimlerin arkasına katılan öğrencinin adı, soyadı, okulu, sınıfı, telefon numarası ile resmin adı ve tekniği mutlaka yazılacaktır.

DEĞERLENDİRME-SERGİLEME-TELİF:

Sonuçlar, seçici kurulun değerlendirme toplantısının ardından 23 Nisan 2018 günü Osmaniye Belediyesi 3. Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali’nde yapılacak ödül töreni ile birlikte açılacak sergide açıklanır.

Telif: Ödül alan resim ile sergilenmek üzere seçilmiş bulunan tüm resimler bütün haklarıyla Osmaniye Belediyesi’ne verilmiş sayılırlar. Osmaniye Belediyesi bu resimleri ve/veya kopyalarını yayınlarında ve açacağı sergilerde kullanma hakkına sahiptir.

ASIL SEÇİCİ KURUL:
Filiz Tıraş / OBEM Resim Öğretmeni

Hande Nur BAKIR / OBEM Resim Öğretmeni

İlgili Terimler :