ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

NAĞMELERLE 30 YIL KONSERİ BÜYÜLEDİ

Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu Cebelibereket Kültür Merkezinde “Nağmelerle 30 Yıl” konseri düzenledi.1989 yılında kurulan ve Osmaniye Musiki Derneği’nin çatısı altında faaliyet gösteren Belediye Korosu’nun performansı büyük beğeni topladı.

Koro Şefi Öğr. Gör. Muzaffer Uslu’nun yönettiği, 21 ses sanatçısı ve 10 kişilik saz ekibinden oluşan korunun konseri adeta izleyenleri mest etti. Tüm misafirler şarkılara hep birlikte eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadılar.

Açılış konuşması yapan Osmaniye Musiki Derneği Başkanı Ethem Argun; “Güzel Osmaniyemizde kültürümüzün en güzel unsurlarından biri olan Türk müziğini yaşatmak, sevdirmek ve geleceğe aktarmak gibi bir görevi üstlenen derneğimize kuruluşundan bugüne kadar hizmet ve destek veren tüm herkese teşekkür ediyorum. Özellikle derneğimizi kucaklayıp katkı sağlayan sevgili belediye başkanımız kadir kara beye de Osmaniyemiz ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Konser sonunda Vali Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı Kadir Kara ve protokol üyeleri tarafından koro üyelerine plaket verildi.

Konsere Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi, Belediye Başkanı Kadir Kara ve eşi, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve eşi, MHP İL Başkanı Ahmet Melih Loş ve eşi, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri,sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda musiki sever katıldı.

İlgili Terimler :