ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

TARİHÇİ YAZAR AHMET ŞİMŞİRGİL’E KİTAP FUARINDA MUHTEŞEM İLGİ


Tarihçi Yazar Ahmet Şimşirgil, Osmaniye Belediyesi 4.Kitap Fuarı kapsamında söyleşi programında sevenleriyle bir araya geldi.
Türkiye’nin önde gelen tarihçilerinden ve yazarlarından olan Ahmet Şimşirgil söyleşi salonunda vatandaşlar ve öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.
Muhteşem ve akıcı sunumuyla katılımcılara tarihten önemli bilgiler aktaran Ahmet Şimşirgil, tarihimizi dizilerden ve filmlerden öğrenilmemesi, okuyarak ve araştırarak doğru anlaşılması gerektiğine vurgu yaptı.
Birçok televizyon programlarına da katıldığını fakat kitap fuarlarını ve söyleşi programlarını daha çok önemsediğini söyleyen Ahmet Şimşirgil; “Osmaniye Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarı için ve beni sizler gibi heyecanlı ve öğrenmeye açık gençlerle buluşturdukları için belediyeye ve Başkan Kadir Kara’ya teşekkür ediyorum.” İfadelerini dile getirdi.
Program sonrasında Ahmet Şimşirgil’e Osmaniye Belediyesi adına Belediye Meclis Üyesi Aykut Kaplancı tarafından plaket verildi ve kitaplarını okurları için imzaladı.

İlgili Terimler :