ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

OSMANİYE BELEDİYESİ, SEMT PAZARLARINDA KORONA VİRÜSE KARŞI MÜCADELESİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Osmaniye Belediyesi, kent merkezinin her noktasında korona virüs ( Covid-19) salgının yayılma riskine karşı mücadelesini yoğun bir şekilde titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

Belediye tarafından yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler kapsamında zabıta ekipleri tarafından semt pazarlarında da denetimler aralıksız sürüyor.

Semt pazarlarının giriş noktalarında oluşturulan dezenfeksiyon istasyonlarında vatandaşların ellerini dezenfektesi sağlanıyor ve ateş ölçümleri yapılarak Pazar alanına alınıyor. Ayrıca alış veriş için pazara gelen tüm vatandaşlara koruyucu maske dağıtımı yapılıyor. Osmaniye’yi ve Türkiye’yi tehdidi altına alan korona virüsün yayılmaması için ilk günden itibaren üstün gayretle ve haftanın 7 günü çalışmalarını yürüten Osmaniye Belediyesi, pazarlarda halk sağlığının tehlikeye girmemesi adına tüm pazarcı esnaflarının tezgahlarına ‘sağlığın için el sürme’ uyarıcı levhaları yerleştirdi. Pazar içerisinde de sürekli denetimler yapan Osmaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri esnaflara ve vatandaşlara sosyal mesafeyi korumaları ve ürünlere el sürmemeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Vatandaşlarımızın sağlığı için belediye olarak kentimizin her noktasında mücadelemizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşıladığı semt pazarlarında da ekiplerimiz tarafından denetimler ve uygulamalar devam ediyor. Değerli hemşerilerim, sizlerin sağlığı her şeyden önemli. Pazar alışverişine geldiğinizde sosyal mesafeyi koruyun, tüm uyarıları dikkate alın ve olabildiğince kısa sürede alışverişinizi yapın ve evinize dönün. Sizlerin sağlığı için bizler kentimizin her noktasındayız. Selam ve saygılarımı sunuyor sağlıklı günler diliyorum. İnşallah hep birlikte bu virüsü yeneceğiz.” İfadelerini kullandı.

Osmaniye İl Pandemi Kurulu’nun aldığı karar gereği haftada sadece Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri kurulacak olan semt pazarlarında belediye tarafından yapılan çalışmaların sürekli uygulanacağı kaydedildi.

 

İlgili Terimler :