ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

BABA-EVLAT YAN YANA FOTOĞRAF YARIŞMASI

OSMANİYE BELEDİYESİ’NDEN “BABA-EVLAT YAN YANA” YARIŞMASI

FOTOĞRAFINIZI GÖNDERİN YARIŞMAYA KATILIN

Osmaniye Belediyesi “BABA-EVLAT YAN YANA” isimli Babalar Günü Yarışması’na 12-19 Haziran 2020 tarihleri arasında katıl, baban için sürpriz hediyeler kazan.

Osmaniye Belediyesi Babalar Günü Yarışması Osmaniye Belediyesi tarafından, Osmaniye Belediyesi’nin resmi Facebook hesabında düzenlenmektedir. Yarışmaya 12 – 19 Haziran 2020  tarihleri arasında katılım sağlanacaktır.

Yarışmanın konusu;

Katılımcılar, “BABA-EVLAT YAN YANA” teması üzerinden, babalarınızla çekilmiş en anlamlı fotoğrafı hikayesi ile yazacak #babaevlatyanyana etiketi ile @osmaniyebld de ekleyerek Facebook üzerinden göndererek yarışmaya katılabileceği gibi osmaniyebelediyesi@osmaniye-bld.gov.tr adresine mail atarak da yarışmaya katılabilecekler.

Yarışmanın ödülü:

Yarışmaya gönderilen tüm fotoğraflar tap edilerek günün anısına yarışmacıya hediye edilecek. Ayrıca kurulacak jüri tarafından değerlendirilecek fotoğraflarda ilk 3 fotoğraf ödül almaya hak kazanacak. Ödüller; 1.’ye 500TL, 2.’ye 300 TL, 3.ye 200 TL değerinde giyim mağazası hediye çeki.

Yarışma Değerlendirme ve Jürisi:

Yarışmada “BABA-EVLAT YAN YANA” teması ve fotoğrafın kısa hikayesi değerlendirmede ön kıstas olurken basit fotoğraf teknikleri ışık, kompozisyon, çerçeve gibi konular da değerlendirmede göz önünde bulundurulacaktır. Yarışmanın jüri üyeliği ise Hacer Burcu Yüceer (Belediye Başkan Yardımcısı), Hasan Germen (Belediye Basın Yayın-Fotoğraf Sanatçısı), Murat Anıl (Osmaniye Fotoğraf Sanatçıları Dernek Başkanı)

Yarışma Katılım Kuralları:

  1. Katılımcılar, yarışmaya 12-19 Haziran 2020 tarihleri arasında Facebook veya mail üzerinden ücretsiz olarak katılabilirler.
  2. Facebook üzerinden yükleme yapacak olan kullanıcıların profillerinin gizli olmaması gerekmektedir. Aksi takdirde fotoğraflar yarışmaya dahil olamayacaktır.
  3. Yarışmaya katılım gösterebilmek için https://www.facebook.com/osmaniyebld/ Facebook hesabının katılımcı tarafından beğenilmiş olması gerekmektedir.
  4. Yarışmaya katılım için kullanılacak fotoğrafta baba ve katılımcının bir arada yer alması, fotoğrafın hikâyesinin yazılı bir şekilde fotoğraf ile birlikte #babaevlatyanyana etiketi ve @osmaniyebld etiketi ile paylaşılmış olması gerekmektedir.
  5. Paylaşılan tüm fotoğraflar Osmaniye Belediyesi tarafından reklam ve promosyon amaçlı olarak kullanılabilir.
  6. Katılımcı, bahse konu hashtag altında paylaşılan fotoğraflarının Osmaniye Belediyesi tarafından herhangi bir mecrada paylaşılabileceğini kabul eder.
  7. #babaevlatyanyana etiketi ile paylaşım yapan kullanıcılar yarışmaya katılmış olur ve kayıt altına alınır.
  8. Her katılımcı, yarışmaya 1 fotoğraf ile katılabilir. Farklı adlar altında katılım yapmak, sahte hesaplar ile katılım yapmak ve / veya yarışmalar için özel oluşturulan profillerden katılım yapmak yasaktır. Farklı Facebook hesaplarından gönderi yapmak ekstra katılım sağlamayacak olup; @osmaniyebld gerçekliğinden şüphelendiği hesapları yarışmadan eleme hakkını saklı tutar.
  9. Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez. Yarışma toplamında bir kişi bir kere ödül kazanabilir, birden fazla kazanamaz. Bir katılımcı sadece 1 kez ödül kazanabilir.
  10. Ödül kazanan kullanıcıya ayrıca, Facebook kullanıcı bilgilerinden, telefon veya e-mail adresinden iletişime geçilerek ulaşılacaktır, kişisel ve adres bilgileri teyidi yapılacaktır.
  11. Kazanan kullanıcı @osmaniyebld Facebook hesabından 20.06.2020 tarihinde ilan edilecektir.
  12. @osmaniyebld, yarışma ödüllerini, tarihini, yarışma kapsamını, yarışma kurgu ve yapısını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
İlgili Terimler :