ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

OSMANİYE BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİSİ TOPLANDI

-BELEDİYE MECLİSİ KORONA VİRÜS ( COVİD-19) SALGININA KARŞI ÜST DÜZEY TEDBİRLERLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Korona Virüs (covid-19) Salgını Tedbirlerinin Hat Safhada Olduğu Belediye Meclis Uzun Bir Aradan Sonra Toplandı.

Osmaniye Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara başkanlığında gerçekleştirildi.

Osmaniye belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan, Yeni tip korona virüs (covid-19) Salgını tedbirlerinin en üst düzeyde alındığı bileşimde görev süresi dolan encümen ve komisyonların üyelerinin seçimi ile 2019 yılı kesin hesap ve faaliyet raporu görüşmeleri tamamlandı.

Osmaniye Belediye Meclisi korona virüs salgını tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra haziran ayı bileşimi Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara başkanlığında toplandı.

Virüse karşı yoğun tedbirler alındı. Mecliste bileşimi öncesi, ateş ölçümleri yapıldı, maske zorunluluğu getirildi, kişiler arası iki koltuk mesafe bırakılarak oturuldu. Toplantı sonrası belediye meclis üyelerine hijyen seti dağıtıldı.

Osmaniye Belediyesi Meclisi’nin Haziran ayı birleşiminde konuşan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Korona virüsün bulaşı riskine karşı ara verilen meclis toplantılarımıza tekrardan başlamış bulunuyoruz. Sizlerinde bilgilendirildiği gibi belediye olarak kovid-19’a karşı sizlerden aldığımız desteklerle toplum sağlığı çok etkin bir mücadele ettik ve şehrimizin her alanında mücadelemizi devam ettiriyoruz. Komisyonlarımızın ve encümen üyeliklerimizin seçimlerini tamamladık. Seçilen komisyon üyelerimizden pandemi döneminde beklemek zorunda kalan kararlar için vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmemeleri için gerekli çalışmalarını yaparak hızla sonuçlandırmasını rica ediyoruz. Komisyon üyeliklerine seçilen üyelerimize ve Osmaniyemize hayırlı olmasını diliyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Siz değerli meclis üyelerimizin şahsında tüm hemşerilerimize saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Belediye meclisi haziran ayı birleşiminde yapılan encümen üyelikleri seçimlerinde Belediye Encümen Üyeliklerine Feramuz AKBIYIK, Necasi BAŞDOĞAN ve Mustafa UÇAN seçildiler.

Komisyon seçimlerinde ise İmar Komisyonu Hacer Burcu YÜCEER, Saadet Selcen TAŞKAN, Necati OKUR, Plan Bütçe Komisyonu Osman TÜLÜCE, Ahmet ERKMEN, Hacer Gizem HÖRMET, İnceleme ve Araştırma Komisyonu Halil KÖSE, İsmail CİNKARA, Kadir ACARSOY, Ulaştırma Komisyonu Erhan BAKAR, Ahmet ÇENET, Mehmet GÜNTÜRKÜN, Sağlık Hizmeti Komisyonu Ali ALTUNTAŞ, Seyfettin ŞEHİTOĞLU ve Meryem İNCİ seçildiler.

İlgili Terimler :