7 OCAK OSMANİYE’NİN KURTULUŞU İLE İLGİLİ RESİM YARIŞMASI
T.C.
OSMANİYE BELEDİYESİ
İLKOKULLAR ARASI
7 OCAK OSMANİYE’NİN KURTULUŞU İLE İLGİLİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ
Yarışmanın Amacı: Bir duyarlılık eğitimi olarak görülen sanat eğitiminin, çocuğun duygu dünyasının gelişimine, ifade gücüne katkısı ve sanat eğitimi vurgusunun önemli olduğunun hissettirilmesi; duygu, düşünce ve hayallerinin sansürsüz ve özgür bir biçimde kurtuluşun ne anlama geldiğini ifade edilmesi amacını taşımaktadır.
Yarışmanın Konusu: 7 Ocak Osmaniye’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu
Yarışmanın Uygulama Alanı: Osmaniye merkeze bağlı tüm özel ve resmi İlkokul 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencileri. Değerlendirme 2 kategoride olacaktır. İlkokul 1 ve 2. Sınıflar, İlkokullar 3 ve 4. sınıflar
- Yarışmada her okul her kategoride 1 öğrenci ile temsil edebilecektir.
- Yarışmada okulu temsil edecek öğrenciler okul idaresi tarafından seçilecek ve Osmaniye Belediyesi 3.kat Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne en geç 19 Aralık 2017 tarihine kadar elden teslim edilecektir.
- Yarışmaya katılacak öğrenciler resimlerini jüri öğretmenler nezaretinde gruplar halinde OBEM’deki resim atölyesinde ve sınıflarda yapacaklardır. Başvurular tamamlandıktan sonra yarışmanın tarihi bildirilecektir.
- Yarışma esnasında tüm resim malzemeleri Osmaniye Belediyesi tarafından karşılanacaktır.
- Teknik olarak yarışmada Pastel boya, kuru boya, keçeli kalem boya kullanılacaktır. Bunların dışında sulu boya kuaj boya gibi teknikleri kullanacak yarışmacılar malzemelerini kendileri getirerek bu teknikleri kullanabilirler.
- Yarışma esnasında diğer teknik bilgiler, katılımcılara anlatılacaktır.
- Eser sahibi yarışmaya katılarak telif hakkını Osmaniye Belediyesi’ne devrettiğini kabul ve beyan etmiştir.
- Yarışmaya katılan tüm öğrenciler şartlarını ve seçici kurul kararlarını peşinen kabul etmiş sayılacaktır.
- Yarışma jürisi gerekli gördüğü takdirde yarışma takvimi ve yeri üzerinde değişiklik yapabilir.
- Yarışma sonucu aynı gün içerisinde sonuçlanacaktır.
ÖDÜLLER: HER İKİ KATEGORİDE
| Birincilik Ödülü | 300 TL Değerinde Kitap ve Kırtasiye Hediye Çeki + Madalya |
| İkincilik Ödülü | 200 TL Değerinde Kitap ve Kırtasiye Hediye Çeki + Madalya |
| Üçüncülük Ödülü | 100 TL Değerinde Kitap ve Kırtasiye Hediye Çeki + Madalya |
| Mansiyon Ödülü | 100 TL Değerinde Kitap ve Kırtasiye Hediye Çeki + Madalya |
Not: Okul müdürlükleri, yarışmada okulu temsil etmeye hak kazanan öğrenciyi, Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne en geç 19 Aralık 2017 gününe kadar aşşağıdaki (Ek-1) deki formu düzenleyerek bildirmeleri gerekmektedir. Belediyemizin 0 328 440 00 80 veya organizasyon sorumlusu Kutalmış Gürel 0 507 724 9 725 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alınabilir.
T.C.
OSMANİYE BELEDİYESİ
İLKOKULLAR ARASI
7 OCAK OSMANİYE’NİN KURTULUŞU İLE İLGİLİ RESİM YARIŞMASI
BAŞVURU FORMU
| ÖĞRENCİNİN ADI-SOYADI |
|
|
| DOĞUM YERİ VE YILI | ||
| SINIFI VE KATEGORİSİ | ||
| TELEFON NO | ||
| OKULU | ||
| Danışman Öğretmenin:
ADI-SOYADI |
||
| TELEFON NO | ||