ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

BELEDİYE BAŞKANI KADİR KARA’DAN, TIP BAYRAMI MESAJI

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Şüphesiz ki, mutlu ve kaliteli bir hayatın ilk koşulu sağlıklı olmaktır diyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara: ”Öncelikle, kendi yaşam kalitesinden fedakârlıklar yaparak hayatlarını hayat kurtarmaya adayan sağlık sektörünün her kademesinde görev yapan tüm çalışanlarımızı şükranla selamlıyorum.

Sağlık çalışanlarımız, şehrimizde ve ülkemizin her noktasında insan hayatının kutsallığını kendisine ilke edinmiş, üstün sabır, gayret ve fedakârlıkla bizlere en yüksek standartlarda hizmet sunma çabası içerisinde olmuşlardır.

Osmaniyemizin ve ülkemizin içerisinden geçtiği zorlu pandemi sürecinde biliyoruz ki en çok etkilenen sağlık çalışanlarımız olmuştur.

Birlikte başarmak ve kazanmak için sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri takdire şayan üstün çabalarına katkı sağlamak amacıyla vatandaş olarak bizlerin tedbirlere azami ölçüde uymamız gerektiğini bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Yurdumuzun her köşesinde insan hayatı için kahramanca yürüttükleri mücadeleye her zaman şahit olduk. Bizlerin hayatlarını kurtarmak için kendi hayatlarından ödün veren sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin her türlüsünü en sert şekilde kınıyorum.

Bu duygularla, görevleri başında vefat etmiş tüm sağlık çalışanlarımızı rahmetle yad ediyor, ailelerine ve sağlık camiasına baş sağlığı diliyorum.

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sağlık alanının her kademesinde hizmet veren sağlık çalışanlarımızın bu özel günlerini tebrik ederken görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

İlgili Terimler :