ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN KADİR KARA’DAN ALDI

Osmaniye Belediyesi tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde hayvan sevgisi konulu resim yapma yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

Ortaokullar arası düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler ödüllerini Belediye Başkanı Kadir Kara’dan aldılar.

Ödül töreni öncesinde öğrenciler ve öğretmenleri makamında ağırlayan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Hayvan Sevgisi konulu düzenlediğimiz yarışmaya katkı ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Canlıya olan sevgi, Cenab-ı Mevla’ya olan sevgidir. O gözle bakıyor ve inanıyoruz. Sizlerin de o gözlerle, o akılla bakarak ortaya çıkartmış olduğunuz eserlerin bunu taçlandırdığını düşünüyor ve sizleri tebrik ediyorum. Bu taçlandırma neticesinde sizleri belediyemizde ağırlayarak ödüllerinizi takdim etmek istedik. Velilerimize, öğretmenlerimize ve siz kıymetli öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikler kapsamında Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen resim yarışmasının ödül töreninde öğrenci ve öğretmenler katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kadir Kara’ya teşekkür ettiler.

Şehit Veli DemirYürek Bilim ve Sanat Merkezi 8.sınıf öğrencisi birinci Ahmet Karagüllü, Özel Atabey Koleji’nden 7.sınıf öğrencisi ikinci Sevgi Ekin Uluğ, Atatürk Ortaokulu’ndan 7.sınıf öğrencisi üçüncü Ünzile Merve Güzel ve mansiyon ödülü alan Şehit Bekir Evren İmam Hatip Orta Okulu’ndan 7.sınıf öğrencisi Aikenmu Aisima ödül töreni sonunda Belediye Başkanı Kadir Kara ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

Belediye Başkanlığı Makamında gerçekleşen ödül töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer ve Veteriner İşleri Müdürü Bahadır Erdem Bülbül hazır bulundular.

İlgili Terimler :