ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

LEZZET FESTİVALİNE KATILAN ÇOCUKLAR “PAMUK PRENSEN İLE KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ” OYUNLARIYLA DOYASIYA EĞLENDİ

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Lezzet Festivali’ne katılan çocuklar “Pamuk Prenses ile Kırmızı Başlıklı Kız” oyunlarıyla doyasıyla eğlendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte zaman zaman çocuklarda oyunlara eşlik etti.

Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl ulusal düzeyde düzenlenen “Lezzet Festivali” ikinci gününde vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor. Yetişkinlerin yanı sıra gençler ile çocuklarında unutulmadığı festivalde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda çocuklara özel olarak hazırlanan “Pamuk Prenses ile Kırmızı Başlıklı Kız” oyunlarıyla çocuklar doyasıya eğlendi. Yoğun katılımın sağlandığı etkinlikte renkli görüntüler oluşurken çocuklar da zaman zaman oyunlara katılım sağladı. Osmaniye Belediyesi’nin organizasyonuyla 19 Mayıs’ta Osmaniye’de konser verecek olan ünlü sanatçı Sefo’nun da birbirinden güzel şarkılarının seslendirildiği etkinlikte çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Oyunun sonunda etkinliğe katılım gösteren çocuklar günün anlam ve önemini ölümsüzleştirmek adına oyun ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili Terimler :