ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

DOĞA PARK’TA AT BİNEN ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Osmaniye Belediyesi’nin Türkiye Jokey Kulübü (TJK) ile birliğinde organize ettiği Karaçay Doğa Park’ta düzenlenen “Pony Club” etkinliğinde midilli atlarına binen çocuklar doyasıya eğlendi.

Türkiye Jokey Kulübü’nün çocuk yaşta at sevgisini geliştirmek amacıyla 2014 yılında başlattığı ve Türkiye’nin birçok kentinde çocuklarla atları buluşturduğu “Pony Club Şehrinize Geliyor” projesinin son durağı Osmaniye oldu. Osmaniye Belediyesi ile Türkiye Jokey Kulübü (TJK) iş birliğinde vatandaşların vazgeçilmez mekânları arasında yer alan Karaçay Doğa Park’ta düzenlenen “Pony Club” etkinliğinde at binen çocuklar doyasıya eğlendi. Güvenlik amaçlı kask ve yelek giydirilen çocuklar uzman gözetmenler eşliğinde ata bindi. Midilli atlarına binme keyfini deneyimleyen çocukların yüzlerinde tebessüm gözlerinde heyecanın eksik olmadığı etkinlikte dün ve bugün 17.00 ila 20.00 saatleri arasında çocuklar at binmenin keyfini sürdü.

Yoğun katılımla renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte ata binen çocuklara resim defteri ve boyama kalemleri hediye edildi.

At binmenin keyifli olduğunu söyleyen çocuklar, “Ailelerimiz bizleri buraya ata binmek için getirdiler. Ata binmek çok güzeldi. At binmek heyecan veriyordu. İçimizde güzel bir sevinç oluştu. Ata bindikten sonra bize resim defteri ve boyama kalemleri verdiler.” dediler.

İlgili Terimler :