ÇAĞRI MERKEZİ

0 328 440 00 80

SAMET AYBABA FUTBOL TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU GENÇLİK FK OLDU

ÇOCUK ŞENLİĞİ KAPSAMINDA DÜZENLNEN SAMET AYBABA FUTBOL TURNUVASI’NIN FİNALİ BAŞKAN ÇENET’İN SANTRA VURUŞUYLA BAŞLADI

Osmaniye Belediye tarafından bu yıl 28’incisi gerçekleştirilen Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği’nde Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba adına düzenlenen Futbol Turnuvası’nın finali Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in santra vuruşuyla başladı. Gençlik FK ve Mavi Şimşek arasında oynanan final müsabakasında Gençlik FK şampiyon oldu.

Osmaniye’de 1985 yılında Eğitimci Reşat Gürel önderliğinde bir gurup öğretmen tarafından gönüllük esasına dayalı olarak başlatılan “Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği” kentin en köklü kültürel etkinliği olarak yerini aldı. Bu yıl Osmaniye Belediyesi tarafından 28’incisi düzenlen “Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği” etkinlikleri kapsamında Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörlüğünü yapan Osmaniyeli Samet Aybaba adına Futbol Turnuvası düzenlendi. 8 takımın mücadele ettiği turnuvalarda Gençlik FK ve Mavi Şimşek takımları final müsabakasında mücadele etmeye hak kazandı. Şenlik Tepesi’nde oynanan final müsabakasının santra vuruşu Belediye Başkanı İbrahim Çenet tarafından yapıldı. Çekişmeli geçen maçta Gençlik FK 4 gol bulurken Mavi Şimşek de 4 gol buldu. Berabere biten maçın sonunda penaltı atışlarıyla Gençlik FK 9-8 Mavi Şimşek’i yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyon takım Gençlik FK’yı tebrik eden Belediye Başkanı İbrahim Çenet, “Şenliğimiz de Osmaniye’mizin gururu Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın adına Futbol Turnuvası düzenledik. Turnuvada 8 takım mücadele etti. Gençlik FK ile Mavi Şimşek takımlarımız final maçı oynamaya hak kazandı. Bizde final maçının başlama vuruşunu yaptık. Çekişmeli geçen maçın kazanını Gençlik FK oldu. Ben şampiyon takımımızı ve turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

İlgili Terimler :